Referenties

Ontdek onze referenties

Hieronder vindt u een selectie van referenties voor onze grondwerken. Deze referenties bieden een inzicht in onze ervaring en de succesvolle afronding van verschillende projecten.

Nieuwpoort

Camping

We hebben gezorgd voor het nivelleren van de grond, het graven van putfunderingen voor de woonunits en het plaatsen van bekisting voor de betonnen paden die werden aangelegd.

Nieuwpoort

Albert I Laan

We hebben gezorgd voor de afbraakwerken en de afvoering van het afval op de Albert I Laan. Dit in opdracht voor de bouwheer Vastgoed Degroote.

Koksijde

Afbraak Woning

In de Guldenvlieslaan te Koksijde hebben we de complete afbraak van deze rijwoning verzorgd, inclusief het verwijderen van alle materialen en het afvoeren van het sloopafval naar de daarvoor bestemde locatie. Met als bouwheer Berg – Invest.

Nieuwpoort

Haven

In de haven van Nieuwpoort zijn we verantwoordelijk voor het scheiden van zand op basis van korrelgrootte, als onderdeel van ons takenpakket.

Nieuwpoort

Verhardingswerken

Op de camping van Nieuwpoort hebben we gezorgd voor de verharding en uitvoering van alle omgevingswerken om de paden in goede staat te brengen en te houden.

Torhout

AZ Delta

Rondom het gebouw van AZ Delta in Torhout hebben we alles van wegenis en omgevingswerken uitgevoerd in opdracht van Denys.

Hooglede

Omgevingswerken

We hebben voor de gemeente van Hooglede gezorgd voor een herinrichting van de Beverstraat.

Scroll to Top